Hivatal Hirdetmények

Pályázat lábon álló fa értékesítésére

Zalaszentgrót Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 45/2024. (IV.25.) számú határozata alapján a Zala Vármegyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Erdészeti Osztály ZAG/030/3743-1/2020. számú határozatában előírt erdőgazdálkodói tevékenységek elvégzésére és az annak során kitermelhető famennyiség értékesítésére nyilvános pályázatot hirdet.


Zalaszentgrót Város Önkormányzata az Ajánlattételi felhvíásban részletezett erdőrészleteken található famennyiséget oly módon kívánja értékesíteni, hogy a nyertes ajánlattevő a lábon álló faanyag tulajdonjogát szerzi meg, köteles gondoskodni azonban annak kitermeléséről, elszállításáról, a vágástér takarításáról, valamint az erdőtervben meghatározott utómunkálatok elvégzéséről az erdősítés befejezettnek való nyilvánításáig.

A nyertes ajánlattevő köteles az utak és nyiladékok eredeti állapotba történő helyreállításáról gondoskodni. Ezen munkálatok elvégzésének végső határideje: az utolsó faanyag szállítás időpontját követő két héten belül.

Az ajánlati felhívásban felsorolt erdőrészletek vonatkozásában kizárólag erdőtagonként tehető ajánlat.

A pályázat kiírója lehetőséget biztosít az ajánlattevők részére, hogy előre egyeztetett időpontban (munkanapokon és munkaidőben) szakirányító vezetésével a fenti zártkerti ingatlanok megtekintésére.

További részletek az alább letölthető Ajánlati felhívásban olvashatók.

Az Ajánlattételi dokumentáció jogi személyek, szervezetek számára IDE KATTINTVA tölthető le. (méret: 22 Kb formátum: docx)

Az Ajánlattételi dokumentáció természetes személyek számára IDE KATTINTVA tölthető le. (méret: 22 Kb formátum: docx)

Az Ajánlati felhívást IDE KATTINTVA lehet letölteni. (méret: 203 Kb formátum: docx)